måndag 6 augusti 2012

Motivationsbrist

Hej:)
Det går lite segt med träningen just nu... Vill så gärna springa och när jag ska träna annat saknas det liksom något... Jag tar på mig träningskläderna och sen hamnar jag vid datorn eller läser en bok... Får verkligen tvinga mig till att träna. Det känns konstigt...Träning har ju alltid varit roligt!

Men, men... Lite träning blev det idag... Skulle bli armar men givetvis hade jag glömt träningsbanden så det blev helkropp... Imorgon ska jag testa att surfa runt på motivationsbloggar och liknande och se om det börjar spritta i benen i styrketräningsdelen av hjärnan... Ska dessutom googla efter inhomhus-konditionsträning som inte innehåller varken hopp eller löpning... Tipsar er om jag hittar något:)

Godnatt!

4 kommentarer:

 1. Hej,

  effektiva styrketräningar inomhus utan vikter tycker jag att man lätt kan fixa ihop med hjälp av olika övningar. Crossfit är något som inspirerar mig själv just nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm, jag håller med dig! Visst kan maskiner vara bra men människan har hållt sig stark och hälsosam så länge utan dem så de kan inte vara nödvändiga! Tack för tipset och kommentaren!

   Radera
 2. Träningsbloggar blir man jäkla motiverad utav! Hoppas du hittar några som du kan få dendär lilla extramotivationen utav! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Det är det eller googling på motiverande bilder som får igång mig!
   Här kan du kolla in mina favoritisar:) http://minanonymatraningsblogg.blogspot.se/2012/07/mina-favorittraningsbloggar.html

   Radera