tisdag 21 maj 2013

Nämen! Bloggar jag?!

Hej på er!
På senaste tiden har det varit MYCKET!
Den här veckan har jag t.ex. två engelskaskrivningar, en psykolgiinlämning, en projektarbetesinlämning och ett kemiprov... Det som är illa är att det här är en lugn vecka. Så bloggandet har inte riktigt prioriterats så som så många andra saker som jag gör för att slappna av (bokmärket har inte flyttat sig en enda sida, jag har inte kommit någonstans i mina datorspel, jag har inte umgåtts med kompis mer än för att plugga tillsammans o.s.v.) det här har gjort att jag har blivit mer stressad och det löser jag genom att plugga mer så att jag får ännu mindre tid till det där, så att jag blir mer stressad och så är den onda cirkeln igång:( Det har slutat med att jag är rejält skoltrött och jag, som alltid har varit högpresterande med, om jag får skryta, riktigt bra betyg har börjat skjuta på skolarbetet:/

Sedan när jag kollar in på bloggen för att äntligen skriva ett inlägg och svara på kommentarer ser jag i statistiken att jag har fått flera besökare från samma sida, så jag trycker på länken och *BAM* en väldigt olämplig sida som jag varken har eller vill ha något med att göra om ni förstår vad jag menar. Det hela slutar med att jag loggar ut och inte vågar skriva något. Tänk om de tar en bild på mitt huvud och photoshopar den så att den passar sådana sidor!! Jag har i alla fall lugnat mig lite och insett att jag har ju inga bilder på mig på bloggen! HA! DÄR FICK NI!!!!

Så träning och hälsa då? Hur går det med den?
Jo, tack. Väldigt bra faktiskt. Träning sker regelbundet, maten är till större delen nyttigt. Det bästa är att jag är inte SÅ J*KLA HUNGRIG HELA TIDEN!! Mer om det i ett annat inlägg, nu måste jag plugga lite:) (Ursäkta clifhangern, det var faktiskt inte meningen)

Och om ni undrar har jag medvetet valt att inte nämna vissa ord i inlägget när jag pratade om den där sidan, det är för att jag inte vill få mer träffar angående sådant:/

2 kommentarer:

  1. sv: jag sprang backintervaller.. efter varje avslutat intervall la jag något ifrån naturen längst ner i backen för att hålla koll på hur många jag gjort.

    SvaraRadera