onsdag 10 april 2013

Stressig men bra dag:)

Dagen började med att jag vaknade riktigt pigg! Skolan flöt på med kemilektion, psykologilektion, kemiprov (som gick käpprätt åt skogen), extrainsatt instrumentlektion och sedan iväg och köpa gymkortet som jag skjutit på att köpa i månader!!! Så nu är jag fattig men glad:)

Sedan blev det arm + axlelträning och på väg ifrån gymmet, ca 17:05 kom jag på att TUSAN skolan stänger ju fem och jag har saker i skåpet jag måste ha! Jag han till skolan, fick mina saker, skyndar till busshållplatsen och ser bussen åka o_O! Spang i kapp den till nästa hållplats med skolväska, gymväska samt instrument + noter rätt stolt över den bedriften faktiskt:) (att springa i kapp bussen alltså, inte att jag alltid lyckas ha så mycket saker att bära
 på;) )

Sedan kom jag hem, åt mig igenom halva kylskåpet! Det blev kyckling med färgad pasta (grov, färgad naturligt med spenat och tomat, inga färgämnen), avocade och ägg. Sedan blev det lite choklad... Vad hände med utmaningen?! Får man skylla på moder natur? (If you know what I mean;)?)

I duschen blev det i alla fall en utmaning att tvätta håret med armar som fortfarande darrade av ansträngning:) och sedan packning för att åka iväg igen:) Imorgon  ska jag nämligen kolla in ett universitet som jag vill gå:)

*andas ut* oj. det blev en lång dag som jag är riktigt nöjd med:) Känns skönt att ha köpt gymkortet:) Nu slipper jag vela och köpa engångsbiljetter!:) Nu ska jag gå och sörja mitt kemibetyg (inte för att jag fått det än men ändå...) som jag hade pluggat inför det där provet! GHA!

Godnatt:)

2 kommentarer: