lördag 5 januari 2013

Huuuuungiiiig!!!!!

Milda makaroner så hungrig jag är! Efter lite googling har jag kommit fram till att det med största sannolikhet är för att jag inte äter godis... Godiset har varit min största svaghet, jag äter egentligen nyttigt och tränar regelbundet men sedan läggs godiset på och det blir inte bra:( jag är inte så mycket för nyårslöften egentligen, men jag har i alla fall bestämt mig för att bara äta godis på lördagar (som jag gjorde innan jul och gick ner av) och då i väldigt måttliga mängder... Har faktiskt funderat lite på att skippa sötsaker helt och hållet ett tag ifall jag skulle vara sockerberoende...

Sedan kan du ju vara så (rätt troligt) att det faktum att jag ligger på ett litet kaloriunderskott gör att jag blir hungrig, hehe:) Aja, efter diverse frukter, havregryn och en pepparkaka (och en stadig middag innan det såklart!) tänker jag bestämma mig för att kroppen skriker efter socker och inte mat, ignorera det och vänta tills det blir havregrynsgröt imorgon istället:)

Någon som har något bra tips på vad man ska göra när man ätit ordentligt, druckit ordentligt och ätit igen men ändå är hungrig?

2 kommentarer:

  1. Kesella (1%) är väldigt lite kalorier! Blanda i lite fun light för smaken! Bra som mellanmål när man inte har så många kcal. Halv burk är nog 90 kcal om jag inte minns fel! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det brukar man bli mätt på:) Dock så fanns det inget hemma igår...:(:(:(

      Radera